Kattkalender 2023

Portlanddistriktet av US Army Corps of Engineers, som är en federal byrå, beslutade sig för att inte skapa en kalender med sina medarbetare som poserade med bar överkropp, som så många andra frivilliga brandkårer. De är vanligtvis insamlingar, men federala myndigheter gör inte så.
    Istället gör de något mycket bättre – en gratis nedladdningsbar kattkalender! Men det är inte vilka gamla katter som helst, de är jättekatter som interagerar med dammar och annan infrastruktur längs Columbia, Williamette och Rogue Rivers i Oregon. Ibland är interaktionerna godartade, ibland är de skändliga, men det är ”troligen” så jättekatter skulle agera.
    Tolv månaders bilder på katter och dammar är redan trevliga, men bildtexterna är bara dumma nog för att ge ett mervärde till ett redan perfekt projekt. Vem säger att ingenjörer inte har något sinne för humor?
    Det går att ladda ner och/eller skriva ut 2023 års kattkalender.
    US Army Corps of Engineers: 2023 Cat calendar.
    US Army Corps of Engineers: 2023 Cat calendar – för nedladdning och tryck.


Det här inlägget postades i Data, Internet, Design, typografi, Djur, natur, Fantasy, Kultur, Politik, myndigheter, Samhällsservice, USA. Bokmärk permalänken.