Amaury Guichon skapar en bowlinghall i choklad

Ät inte sportutrustningen!
Amaury Guichon är konstnär och hans medium är choklad. Man måste vara seriös matkonstnär för att äga en svarv och veta hur man använder den.
    Här gör Amaury bowlingkäglor i choklad med formar, svarv och spray-on choklad. Sedan gör han ett bowlingklot av choklad, med hål som matchar hans egna fingrar och ett färgglatt godisskal. Han gör till och med en slät och glänsande träliknande kägelbana av choklad, komplett med rännor! Ingen detalj förbises.
    Själva hallen är inte i normal storlek, så det är inte så svårt att slå en strike. Det svåra skulle vara att komma så här långt utan att äta upp utrustningen.
    Instagram: Amaury Guichon.
Det här inlägget postades i Data, Internet, Film, video, Historia, Kultur, Mat, livsmedel, Motion, idrott, Nöjen, artister, Samhällsservice, USA. Bokmärk permalänken.