Vance är Trumps attackhund

Bild från video.

JD Vance tar på sig en allt mer framträdande roll som attackhund för Trumps kampanj. Republikanernas vice presidentkandidat gjorde tre framträdanden nyligen där han attackerande Kamala Harris för, bland annat, att vara en ”kameleont”. Tim Walz karakteriserade Vance i samma veva som ”konstig”.
    Vance säger att han är sugen på att komma ut och ”hjälpa till att definiera” oppositionen. Vance har vuxit fram som en aggressiv attackhund för Trump-kampanjen och har hållit ett pressat schema som har tagit honom från hemstaden Middletown, Ohio ut över slagfältet av stater den senaste veckan, han skuggas av Harris-Valz-kampanjen.
    Trump har under tiden hållit en låg nivå av framträdanden. I förra veckan höll han bara ett möte i Bozeman, Montana, där han sökte hämnd på senator Jon Tester, en av de mest hotande demokraterna i en stat Trump vill vinna i november. Han höll en improviserad presskonferens med journalister på Mar-a-Lago i Florida, där han attackerade Harris intelligens. USA:s smutsiga valkampanj fortsätter.
    Politico: Vance makes his Sunday show sweep as Trump’s attack dog.

Det här inlägget postades i Data, Internet, Demokrati, Geografi, Historia, Politik, myndigheter, Samhällsklimat, USA. Bokmärk permalänken.