När bordtennis är både imponerande och rolig

Du som tittat på bordtennis vid OS i Paris har säkert blivit imponerad av den skicklighet, förmåga och konkurrenskraft som visats av världens bästa spelare.
    Detta är inget sådant. Men du kommer att se skicklighet, men ingen konkurrens och en hel del kul. Pongfinity är tre vänner som träffades och spelade tillsammans för finska juniorlandslaget. Nu spelar de bordtennis (eller pingpong) som underhållning!    Videon är en sammanställning av deras galnaste trick under 2023. Emil, Mikka och Otto, alla har de sina speciella färdigheter, och galna idéer som kommit upp under brainstorming-sessioner. De experimenterar med konstiga tabellkonfigurationer och använder konstiga redskap som utsträckta armar, en lövblåsare, och en kostym gjord av paddlar.
    I vissa stunts kombinerar de pingpong med andra spel som biljard, domino, eller Jenga. Kanske kan det hjälpa dig att se att bordtennis kan vara skojig, även i händerna på de bästa.
    Pongfinity.

Det här inlägget postades i Data, Internet, Film, video, Geografi, Historia, Humor, Motion, idrott, Nöjen, artister, Samhällsservice. Bokmärk permalänken.