Hur många byggnader äger den amerikanska regeringen?

Den amerikanska regeringen äger mycket mark och många byggnader. Vissa är stora federala byggnader som rymmer kontor och viktiga tjänster. Andra är bara där på federal mark, vissa används för statlig verksamhet, andra inte så mycket. Och många är diverse byggnader som inte tagits emot, övergivits eller tagits för skatt.
    Uppskattningar av antalet av dessa byggnader varierar mellan 120 000 och 400 000, men det är svårt, för att inte säga omöjligt, att fastställa det till ett mer exakt antal. Problemet är att dessa fastigheter förvaltas av vitt skilda byråer, från fem grenar av militären till National Park Service till obskyra byråer som vi inte ens känner till.
    Ansträngningar att konsolidera informationen från alla dessa myndigheter är som att försöka valla katter. Så det svala intressant förklarar varför frågan om hur många byggnader den federala regeringen äger förmodligen aldrig kommer att besvaras.

Det här inlägget postades i Byggnadsverk, Data, Internet, Historia, Politik, myndigheter, Samhällsservice, USA. Bokmärk permalänken.