Hur man gör VM-pokalen

Har du någonsin undrat var några av världens mest prestigefyllda sportpriser skapas? Här tar vi dig bakom kulisserna för att utforska GDE Bertonis huvudkontor, ett litet familjeägt företag som ligger i utkanten av Milano i Italien.
    Här presenteras ägaren Valentina Losa, vars farfars far grundade fabriken vid sekelskiftet. Upplev det engagemang och hantverk som har gått i arv genom generationer, vilket säkerställer att dessa troféer förblir symboler för triumf som omhuldas av idrottare över hela världen.
    FIFA World Cup-trofén, skapad av den kände skulptören Silvio Gazzaniga 1971, är det ultimata priset för lag som tävlar i den prestigefyllda turneringen. Utöver berömmelse och ära representerar den höjdpunkten av sportprestationer och är ett av de mest eftertraktade priserna i sportvärlden.
    Från fotbollens största ögonblick till andra välkända sportutmärkelser, GDE Bertoni har varit den kreativa kraften bakom dessa tidlösa symboler för seger i över 50 år. Varje trofé innehåller en berättelse om hårt arbete, beslutsamhet och strävan efter excellens. Följ med ​​och fira det bestående arvet från denna extraordinära fabrik och de inspirerande individer som lägger sina hjärtan och själar för att göra dessa prestigefyllda utmärkelser möjliga.

Det här inlägget postades i Design, typografi, Diverse, Film, video, Historia, Kultur, Sevärdheter. Bokmärk permalänken.