Ingenting är så bra som de säger att det är

Mänskligheten verkar genomgå en epidemi av en allmän känsla av överhängande katastrof. Kommer detta från jämförande erfarenhet, eller kommer det från att bara titta runt på världen?
    Den nya låten från Sparks, ”Nothing is as Good as They Say It Is,” berättas från en nyfödd bebis synvinkel, som möter (viftar med händerna i allmänhet) allt detta och bestämmer sig för att detta inte är ett bra ställe och vill åka tillbaka till livmodern mindre än ett dygn efter födseln.
    Förutom de deprimerande konsekvenserna, eller mer specifikt på grund av dem, är det ganska roligt. Kan man klandra en bebis för att vara bestört över vår moderna värld? Känner vi inte alla så ibland?
    Låten ackompanjeras av en parad av söta gråtande bebisar i videon, men tack och lov hör vi inte deras protester. Låten är en riktig banger. ”Nothing is as Good as They Say It Is” kommer från Sparks nya album ”The Girl Is Crying In Her Latte”, som släpps en 26 maj.
    Sparks.


Det här inlägget postades i Data, Internet, Film, video, Kultur, Musik, Nöjen, artister, Samhällsklimat. Bokmärk permalänken.